Aparate de aer condiționat Gree

Tot ce trebuie să știți despre gama de aparate de aer condiționat Gree
Bogdan Albu BY BOGDAN ALBU 28 JUNE 2022
Aparate de aer condiționat Gree
Cuprins
[Arata]

În lumea de astăzi, aparatele de aer condiționat sunt esențiale pentru locuințe, mai ales în acest anotimp mai cald. Cu toate opțiunile existente, alegerea unității de aer condiționat de care aveți nevoie poate părea descurajantă. Există multe mărci și modele diferite din care puteți alege, iar diferențele dintre ele pot fi semnificative. Alegerea aparatului de aer condiționat potrivit pentru casa dumneavoastră poate face o diferență uriașă în ceea ce privește confortul și costul energiei.

În ultimii câțiva ani de activitate, multe companii au introdus produse noi. Una dintre aceste mărci este cea a aparatelor de aer condiționat Gree. Compania Gree a reușit până în prezent să se ridice la nivelul unor mărci mari. De ce? Datorită capacității lor de a fabrica produse fiabile, la un preț avantajos și foarte performante în ceea ce privește răcirea.

Astăzi vom trece în revistă cele mai bune aparate de aer condiționat Gree. Aparatele lor sunt proiectate și construite cu precizie, folosind doar cele mai bune materiale și componente. Vă vom prezenta toată gama de unități de aer condiționat Gree, care sunt relativ ieftine, dar de foarte bună calitate.

 Acest articol va evidenția unele dintre cele mai bune aparate de aer condiționat Gree pe care le puteți cumpăra în România.

Gree Soyal este un aparat de aer condiționat de înaltă calitate, care oferă performanțe ridicate cu un consum eficient de energie datorită celei mai noi tehnologii de invertor. Designul compresorului invertor oferă o capacitate mai puternică pentru o răcire și încălzire eficientă pe tot parcursul anului, cu modele de la 9000 BTU la 18000 BTU.

Acest aparat de aer condiționat are o caracteristică specială numită "preîncălzire inteligentă". Acest lucru înseamnă că unitatea va fi răcită la temperatura necesară în 30 de minute. Datorită detectării cu infraroșu, aparatul de aer condiționat detectează automat corpurile și reglează viteza ventilatorului în consecință.

Panoul de operare este echipat cu un afișaj LED mare, modulul Wi-Fi vă permite să controlați aparatul de oriunde din casă sau de la distanță prin intermediul smartphone-ului. Există, de asemenea, o funcție de anti-îngheț. În acest caz, atunci când se formează umezeală pe suprafața internă a filtrului de fereastră din cauza condensului, are loc dezghețarea automată și repornirea compresorului, astfel încât să nu fie nevoie să opriți modul "uscat", care va începe să funcționeze după un timp mai târziu, atunci când reinițializați modulul.

Seria Gree Soyal este proiectată pentru o viață confortabilă în orice anotimp și oferă o putere fiabilă cu caracteristici care ajută la conservarea energiei în casa dumneavoastră.

Vezi aici cele mai bune prețuri pentru aparatele din gama Gree Soyal

Aparate de aer condiționat Gree Bora Silver

Bucurați-vă de confort și economie de energie cu seria Gree Bora Silver. Aparatele de aer condiționat Gree Bora Silver sunt aparate de aer condiționat inteligente, de înaltă eficiență, cu control WiFi al temperaturii din casă, de oriunde vă aflați, prin intermediul unui smartphone.

Gree Bora Silver dispune de un motor monofazat pentru răcire și încălzire și este echipat cu un filtru catechin pentru îmbunătățirea calității aerului. Acest produs are, de asemenea, o funcție de dezghețare pentru a economisi energie, dezghețare inteligentă care reduce pierderile de energie și timpul de dezghețare. Tehnologia unică a compresorului cu invertor de la Gree Bora funcționează împreună cu unitatea cu microprocesor pentru a asigura o răcire și o încălzire eficiente și confortabile.

Aparatele de aer condiționat Gree Bora Silver dispun de agentul frigorific R-32 (cel mai eficient standard din industrie), o funcție de repornire automată, funcționare cu răcire/încălzire cu economie de energie la temperaturi ambientale de până la -15°C și protecție împotriva aerului rece.

Seria Gree Bora Silver are o clasă de clasificare energetică A++, astfel că este unul dintre cele mai eficiente modele din clasa sa, dar  și o funcționare silențioasă datorită designului său inovator. Aparatele din această gamă au o capacitate BTU cuprinsă între 9000 și 24000 BTU/h.

Vezi aici aparatele din Gama Gree Bora Silver aflate la reduceri

Bora Silver este o unitate de aer condiționat estetică, inteligentă și eficientă din punct de vedere energetic. Nu puteți da greș cu acest aparat dacă sunteți în căutarea unui sistem de aer condiționat premium.

Aparate de aer condiționat Gree Pulsar

Aparatele de aer condiționat din seria Gree Pulsar sunt aparate de aer condiționat de tip multimodal, cu autodiagnosticare și afișaj LED. Tehnologia sa de invertor a fost adăugată pentru a evita supraîncălzirea aparatului la o folosire intensivă și, de asemenea, pentru a asigura o distribuție egală a răcirii. 

Această linie de aparate de aer condiționat de la Gree, seria Pulsar, dispune de caracteristici inteligente, cum ar fi autodiagnoza, afișajul LED și comenzile Wi-fi. Tehnologia invertorului asigură o alimentare continuă, pentru a vă asigura că puteți folosi cu încredere aparatul de aer condiționat chiar și în timpul unei pene de curent. Iar fluxul de aer reversibil oferă o performanță excelentă de răcire și o distribuție uniformă a aerului rece în interiorul camerei.

Acest aparat de aer condiționat elegant, cu funcții complete, este un amestec perfect de practicitate și stil.

Cele mai bune prețuri pentru gama Gree Pulsar le găsești aici

Aparate de aer condiționat Gree Fairy

Gama de aparate de aer condiționat Gree Fairy este concepută pentru a se potrivi oricărei încăperi. Gree Fairy este un aparat de aer condiționat premium cu generator de ioni cu plasmă rece, filtru suplimentar, flux de aer 3D, funcție Turbo și autodiagnosticare.

Funcția sa de autodiagnosticare detectează problemele înainte ca acestea să devină o problemă, în timp ce generatorul de ioni cu plasmă rece activează ionii de plasmă rece pentru a îmbunătăți circulația fluxului de aer. Are WiFi, astfel încât puteți controla setările sale de la distanță - inclusiv reglarea temperaturii sau setarea temporizatoarelor. De asemenea, este dotat cu un filtru suplimentar care poate fi schimbat lunar și o funcție care reglează automat temperatura în funcție de nivelul de activitate umană și de programul setat.

Aparatele de aer condiționat Gree Fairy sunt dotate cu tehnologia de flux de aer 3D pentru a furniza aer rece și confortabil în locul potrivit.

Puteți alege între 4 capacități diferite - de la 9.000 BTU la 24.000 BTU - pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice de răcire și spațiului de locuit și poate fi achiziționat în două culori: alb și negru. 

Cu o funcționare ultra-silențioasă, modul Auto și tehnologia 3D Airflow Control, Gree Fairy vă permite să experimentați un confort răcoros chiar și în timpul orelor de vârf.

Cele mai bune prețuri la gama Gree Fairy

Aparate de aer condiționat Gree multisplit pentru două sau trei încăperi

Aparatele de aer condiționat din gama multisplit Bora A5 au un sistem de climatizare impresionant, care poate acoperi două sau trei camere, în funcție de mărimea casei și de configurația aleasă. Gree multisplit dispune de tehnologii exclusive, cum ar fi tehnologia de vibrații pentru o funcționare silențioasă și performanțe eficiente din punct de vedere energetic. Este un dispozitiv puternic care elimină atât aerul cald din clădire, cât și orice acarieni, particule de praf și alți alergeni.

Aparatul de aer condiționat Gree multisplit împarte sarcina de răcire în diferite zone, permițându-vă să setați temperaturi separate pentru fiecare zonă. Asta înseamnă că sufrageria poate fi la o temperatură diferită față de dormitorul dumneavoastră noaptea. Tehnologia inteligentă de control cu invertor se reglează automat, astfel încât să economisiți semnificativ la factura de energie.

Ansamblul său cu clapetă asimetrică, model RX60XL, este dotat cu o tehnologie Inverter + VibraZerro pentru o mai mare eficiență energetică, astfel încât va funcționa silențios și eficient. Unitatea sa exterioară are o capacitate de 18000 BTU (două camere) sau 24000 BTU (trei camere), în timp ce unitățile sale interioare au capacități între 9000 BTU și 12000 BTU, configurațiile fiind împărțite astfel:

  • Pentru trei încăperi: unitățile interioare 2x9000 BTU + 12000 BTU sau 3x9000 BTU
  • Pentru două încăperi: unitățile interioare 2x9000 BTU
Verifică aici cele mai bune prețuri pentru gama Gree Bora A5 multisplit

Sistemele de aer condiționat Gree multi-split ar putea fi soluția potrivită dacă sunteți în căutarea unei soluții rentabile pentru a vă răci întreaga casă. 

Nu sunteți încă hotărât în ceea ce privește aparatele de aer condiționat Gree? Nici o problemă. Știm că sunteți ocupat, așa că nu vă vom irosi timpul analizând unități care nu merită atenția sau banii dumneavoastră. Vă punem la dispoziție lista cu cele mai bune aparate de aer condiționat comercializate în România, cu argumente pro și contra.

Concluzie

Aparatele de aer condiționat Gree sunt eficiente din punct de vedere energetic, plăcute din punct de vedere estetic și greu de bătut în această gamă de prețuri. Dacă sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat care să reprezinte o afacere bună atât din punct de vedere financiar, cît și al eficienței, atunci nu căutați mai departe. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a citi mai multe recenzii și comandați-l pe al dumneavoastră astăzi. Iar dacă întâmpinați probleme, lăsați un comentariu. Experții noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.