Cel mai bun aspirator vertical

Cauți cel mai bun aspirator vertical? Noi am pregătit un ghid complet care va răspunde multor întrebari.
Anca Albu BY ANCA ALBU 20 JUNE 2022
Cel mai bun aspirator vertical
Cuprins
[Arata]

Stiai că într-un an, în medie, se strâng în casă aproape 18 kg de praf? Cum timpul petrecut in casa a crescut in ultimul an de zile, este important sa iti pastrezi locuinta curata iar timpul necesar acestei activitati sa fie cat mai scurt posibil.

De ce să alegi un aspirator vertical în locul unui aspirator clasic?

Daca esti in cautarea unui aspirator nou, iti recomandam sa evaluezi achizitionarea unui aspirator vertical. Usurinta de manevrare, puterea de aspirare similara cu cea a unui aspirator classic, spatiul mic de stocare si eficienta crescuta pentru toate tipurile de pardoseala au dus la cresterea popularitatii acestui tip de aspiratoare, facandu-l necesar si util fiecarei case.

Stiai ca praful din casă conține în cea mai mare parte celule moarte? Aspiră casa cât mai des!

Cele mai bune aspiratoare verticale - top 3

# Poza produs Descriere Pret
1 Aspirator vertical Dyson V11 Absolute Extra Pro

Dyson V11 Absolute Extra Pro oferă o durată de funcționare de 60 de minute, putere de aspirație de 185 AW în modul Boost, baterie cu clic și multe accesorii instrumente de curățare. Combinat cu funcția de aspirație inteligentă, Dyson V11 este ușor unul dintre cele mai bune aspiratoare fără fir construite vreodată.

Vezi cel mai bun pret
2 Aspirator vertical Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Aspirator vertical 2-în-1, cu mop, pentru curățarea covoarelor și a părului animalelor, pentru toate tipurile de podele.

Vezi cel mai bun pret
3 Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113 este cel mai compact aspirator vertical multifuncțional cu acumulatori din oferta Bosch.

Vezi cel mai bun pret

Aspirator vertical Dyson V11 Absolute Extra Pro

Avantaje

Cea mai mare putere de aspirare Cea mai mare putere de aspirare

Cea mai mare autonomie Cea mai mare autonomie

Multe accesorii incluse Multe accesorii incluse

 

Dezavantaje

Curatarea compartimentului de praf nu este intuitiva Curatarea compartimentului de praf nu este intuitiva

Diferență mare de aspirație între modurile Boost și Eco Diferență mare de aspirație între modurile Boost și Eco

Putere: 610 WAutonomie: 60 minGreutate: 3.09 kgTimp de incarcare: 4.5 hapacitate colectare: 0.76 L
Dyson V11 Absolute Extra Pro oferă o durată de funcționare de 60 de minute, putere de aspirație de 185 AW în modul Boost, baterie cu clic și multe accesorii instrumente de curățare. Combinat cu funcția de aspirație inteligentă, Dyson V11 este ușor unul dintre cele mai bune aspiratoare fără fir construite vreodată.

Aspirator vertical Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Avantaje

Curatare buna pentru parul de animale Curatare buna pentru parul de animale

Datorită funcției de curățare și a rezervorului de apă încorporat, puteți curăța podeaua direct după aspirare. Datorită funcției de curățare și a rezervorului de apă încorporat, puteți curăța podeaua direct după aspirare.

Aspiratorul portabil este foarte usor de folosit Aspiratorul portabil este foarte usor de folosit

 

Dezavantaje

Poate fi destul de zgomotos Poate fi destul de zgomotos

Putere: 130 WAutonomie: 35 minGreutate: 3 kgTimp de incarcare: 3 oreapacitate colectare: 0.65 L
Aspirator vertical 2-în-1, cu mop, pentru curățarea covoarelor și a părului animalelor, pentru toate tipurile de podele, timp de încărcare: 3 ore, tip baterie: Li-ion, timp de funcționare: 35 min, filtru lavabil , nivel de zgomot: 82 dB, capacitatea containerului: 0,65l, perie de tapițerie, iluminare cu led, sculă pentru perete și perie rotativă, culoare albă și albastră

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113

Avantaje

Cel mai usor Cel mai usor

Usurinta de curatare Usurinta de curatare

Autonomie crescuta datorita celui de-al doilea acumulator Autonomie crescuta datorita celui de-al doilea acumulator

Aerul evacuat este mai curat decât aerul din încăpere datorita filtrului igienic Aerul evacuat este mai curat decât aerul din încăpere datorita filtrului igienic

 

Dezavantaje

Putere de aspiratie mica pe modul normal de functionare Putere de aspiratie mica pe modul normal de functionare

Autonomie: 30 minGreutate: 2.3 kgTimp de incarcare: 4 oreapacitate colectare: XL

Cum alegi cel mai bun aspirator vertical

Noi am pregatit un ghid complet care iti va raspunde multor intrebari. Vei afla ce criterii ar trebui sa iei in considerare pentru a decide care este cel mai potrivit aspirator vertical pentru necesitatile tale.


Pentru a face o alegere potrivita, noi am luat in calcul urmatoarele criterii:

1. Puterea de aspiratie

Aspirarea va fi cu atat mai eficienta cu cat puterea de aspirare este mai mare

3. Autonomia de functionare

Acesta este un criteriu important a carui evaluare iti permite alegerea unui aspirator care sa aspire intreaga locuinta. Iti recomandam sa achizitionezi un aparat cu un acumulator care sa ofere o autonomie cat mai mare. Toti ne dorim o casa ordonata si curata fara a fi nevoie sa petrecem ore in sir in aceasta activitate. 

In cazul unui aspirator vertical cu fir este important sa cauti un cablu de alimentare lung ce îți oferă posibilitatea sa nu îl tot scoți din priza când pleci dintr-o camera în alta.

4. Posibilitatea de a aspira toate suprafetele dintr-o locuinta

Cum spatiul de depozitare este limitat in majoritatea locuintelor din Romania, ne-am dorit un singur produs pe care sa il putem folosi pentru toate tipurile de suprafete dintr-un apartament: gresie, parchet, covoare. 

7. Capacitatea de colectare

Alegem cele mai bune produse de la cele mai cunoscute marci si iti oferim toate datele necesare pentru ca sa poti lua cea mai informata decizie.

9. Nivelul de zgomot

Zgomotul produs de aspirator este un criteriu important de luat in calcul atunci cand cumparam un aspirator. Multe aspiratoare sunt foarte zgomotoase ceea ce poate produce anumite inconveniente de utilizare pentru ceilalti membrii ai familiei sau pentru animalele de companie. Insa aspiratoarele verticale produc mult mai putin zgomot in comparatie cu aspiratoarele clasice.

Concluzie

Toti ne dorim sa avem o casa curata petrecand cat mai putin timp pentru a face curatenie. Din fericire, aspiratoarele verticala ne usureaza foarte mult aceasta activitate ajutandu-ne sa castigam timp pentru lucrurile importante din viata noastra si in acelasi timp traind intr-un mediu sanatos.

Ofertă limitată. Profită de reducerile momentului!
Peste 600 de modele disponibile.
Vezi oferta
01:00:00