Cele mai bune combine frigorifice - Top 5 modele in 2022

Combina frigorifică este un element de bază in bucătăria ta și cumpărarea ei necesită un studiu detaliat. Este una dintre cele mai mari și mai scumpe achiziții pe care le vei face pentru bucătărie și există un număr foarte mare de opțiuni din care să alegi.
Anca Albu BY ANCA ALBU 20 JUNE 2022
Cele mai bune combine frigorifice - Top 5 modele in 2022
Cuprins
[Arata]

Cea mai bună combină frigorifică pentru tine va depinde de dimensiunea spațiului bucătăriei tale, de bugetul alocat pentru această achiziție și de mulți alți factori. Alegerea poate fi copleșitoare datorită numărului mare de opțiuni dar noi suntem aici pentru a te ghida către produsul potrivit.

Combinele frigorifice nu sunt doar niște cutii care depozitează alimentele. Sunt o parte centrala a bucătăriilor așa că ar trebui să fie și un element important in designul ales. Și cu siguranță merită să te gândești care dintre ele ar fi cea mai eficientă din punct de vedere energetic, pentru a economisi bani dar și pentru a ajuta la salvarea planetei.

Dimensiunea familiei tale este un alt criteriu important pentru alegerea celei mai bune combine frigorifice. O combină subdimensionată nu va acoperi volumul de alimente necesar în timp ce una supradimensionată îți va ocupa prea mult spațiu în bucătărie și îți va crește factura la curent.

Top 5 cele mai bune combine frigorifice

# Poza produs Descriere Pret
1 Combina frigorifica incorporabila Liebherr Premium ECBN 6156 480 l Clasa F BioFresh Congelator NoFrost IceMaker

Avand cel mai înalt standard de producție si o reputatie excelenta pentru producerea celor mai bune combine frigorifice, Liebherr este o autoritate in domeniu cand vine vorba de combine frigorifice premium. Luminile LED încorporate sunt perfect integrate in acest aparat extraordinare, în timp ce rafturile interioare reglabile sunt o dovadă a designului său flaxibil. Cu tehnologia inovatoare BioFresh concepută pentru a menține produsele proaspete mai mult timp și un sistem DuoCooling care previne uscarea alimentelor, Liebherr a conceput combina completa.

Vezi cel mai bun pret
2 Side by side Bosch KFN96VPEA, Multidoor, 605 l, Clasa E, NoFrost, VitaFresh, EasyClean, SuperFreezing

Aspectul elegant al combinei frigorifice multidoor KFN96VPEA, cu elementele sale curbate inox si afisajul LCD tactil incorporat, este compatibil cu cel mai nou trend in design. NoFrost aduce la omogenizarea temperaturii pe toata suprafata frigiderului, asigurand un mediu optim de depozitare. Avantaje: Super Freezing - pentru a proteja continutul congelatorului de topire la redeschiderea usii; Protejarea pastrarii proprietatilor pentru produsele proaspete si mancarurile gatite; EasyClean / VitaFresh - pentru a te bucura de o rutina zilnica fara efort si mancaruri delicioase.

Vezi cel mai bun pret
3 Combina frigorifica Liebherr CNef 4845, 356 L, No Frost, Display, Touch control, IceMaker, Raft sticle, SuperCool, Functie vacanta, Clasa D

Combina frigorifica Liebherr CNef 4845 este potrivita pentru o familie de patru pana la cinci persoane. Aceasta combina frigorifica este una dintre cele mai compacte unitati de racire compacta, cu un design modern si telhonlogii foarte performante precum: VarioSpace pentru depozitarea alimentelor voluminoase, SuperFrost si SuperCool pentru o racire si congelare rapida, elemente de siguranta pentru copii precum suprafete din sticla securizata.

Vezi cel mai bun pret
4 Combina frigorifica AEG RCB646E3MX, 461 l, NoFrost, Touch control, Clasa E

Combina frigorifica AEG RCB646E3MX are un design deosebit si se potriveste perfect bucatariilor moderne. Cu un volum total de 461 litri, aceasta combina este o alegere excelenta pentru o familie cu patru sau mai multi membri.

Vezi cel mai bun pret
5 Combina frigorifica Bosch KGN86AIDP, 631 l, NoFrost, VitaFresh, Clasa D

Combina frigorifica Bosch KGN86AIDP este imbatabila cand vine vorba de capacitate, fiind cea mai incapatoare combina din topul nostru si avand o capacitate totala neta de 631 l. Este un plus binevenit pentru orice familie, frigiderul avand un design unic cu rafturi EasyAccess glisante din sticla securizata si congelatorul fiind capabil sa inghete 10 kg de alimente proaspete in 24 de ore.

Vezi cel mai bun pret
 

Combina frigorifica incorporabila Liebherr Premium ECBN 6156 480 l Clasa F BioFresh Congelator NoFrost IceMaker - Cea mai buna combina frigorifica premium

Avantaje

Compartimentele BioFresh reusesc sa mentina mancarea proaspata de pana la trei ori mai mult comparativ cu un frigider clasic. Compartimentele BioFresh reusesc sa mentina mancarea proaspata de pana la trei ori mai mult comparativ cu un frigider clasic.

Frigiderul si congelatorul sunt racite prin doua circuite de racire complet independente. Frigiderul si congelatorul sunt racite prin doua circuite de racire complet independente.

Nu va fi nevoie sa dezgheti frigiderul periodic. Nu va fi nevoie sa dezgheti frigiderul periodic.

Poti crea si depozita cuburi de gheata. Poti crea si depozita cuburi de gheata.

 
Sistem racire: No FrostConsum anual energie: 414 kWhSistem dezghetare frigider: AutomatVolum net frigider: 480 lNumar rafturi frigider: 4Deschidere usa: StangaClasa energetica: Clasa FCompartimente speciale: 2Volum net congelator: 160 lSistem dezghetare congelator: AutomatFunctii: BioFresh, LED, IceMaker, NoFrostDimensiune (latime x adancime x inaltime): 91.5 cm x 63.5 cm x 203.2 cmNumar compartimente congelator: 2

Datorita tehnologiei BioFresh, combina frigorifica Liebherr Premium ECBN 6156 asigura mediul ideal pentru a mentine alimentele proaspete pentru un timp indelungat. Compartimentele BioFresh sunt foarte eficiente, in ele temperatura fiind mentinuta un pic peste 0 °C iar umiditatea putand fi reglata la nivelul ideal astfel incat prospetimea, vitaminele si aromele din fructe si legume, carne si produse lactate se pastreaza o perioada mai luna. Conform unui studiu european, compartimentele BioFresh reusesc sa mentina mancarea proaspata de pana la trei ori mai mult comparativ cu un frigider clasic.

Temperatura din frigider si congelator este controlata cu mare acuratete si in mod independent datorita functiei DuoCooling care include doua circuite de racire separate. Spre deosebire de frigiderele traditionale, DuoCooling va pastra temperatura si umiditatea la nivelul ideal care va mentine prospetimea alimentelor pe termen mai lung.

Cu tehnologia NoFrost, vei uita complet de dezghetarea frigiderului. Acest frigider performant va realiza racirea alimentelor folosind aer racit pe care il recirculeaza si va elimina umiditatea. 

Daca iti plac bauturile cu gheata, functia IceMaker iti va permite sa obtii cuburi de gheata de calitate. Liebherr Premium ECBN 6156 poate genera max 1,3 kg intr-o zi si poate depozita 2,7 kg de cuburi de gheata. 

 

Liebherr Premium ECBN 6156 este soluția ideală de pastrare a alimentelor pentru familiile care isi doresc un stil de viata sănătos.

Vezi cel mai bun pret pentru Combina frigorifica Liebherr Premium ECBN 6156
 

Side by side Bosch KFN96VPEA, Multidoor, 605 l, Clasa E, NoFrost, VitaFresh, EasyClean, SuperFreezing - Cea mai buna combina frigorifica

Avantaje

Atat frigiderul cat si congelatorul sunt foarte spatioase. Atat frigiderul cat si congelatorul sunt foarte spatioase.

Sistemul de iluminare LED ofera o lumina puternica si consuma mai putina energie. Sistemul de iluminare LED ofera o lumina puternica si consuma mai putina energie.

Prospetimea alimentelor este mentinuta un timp indelungat. Prospetimea alimentelor este mentinuta un timp indelungat.

Atunci cand pleci in vacanta il poti pune pe HolidayMode astfel incat vei proteja alimentele cu un consum redus de energie. Atunci cand pleci in vacanta il poti pune pe HolidayMode astfel incat vei proteja alimentele cu un consum redus de energie.

 
Sistem racire: No FrostConsum anual energie: 333 kWhSistem dezghetare frigider: AutomatVolum net frigider: 405 lNumar rafturi frigider: 3Deschidere usa: Dreapta, StangaClasa energetica: Clasa ECompartimente speciale: Compartiment legume & fructe, Compartiment produse lactate, Compartiment carne & pesteVolum net congelator: 200 lSistem dezghetare congelator: AutomatFunctii: Reglare electronica a temperaturii, Super congelare, Super racire, HolidayMode, Sistem avertizare usa deschisa, Dezghetare automata frigiderTehnologii: Iluminare LED, Multi Air Flow, NoFrost, Fresh Sense, Intelligent Inverter TechnologyDimensiune (latime x adancime x inaltime): 91 cm x 73,1 cm x 183 cmNumar compartimente congelator: 6

Bosch KFN96VPEA este o combina frigorifica multifunctionala cu o capacitate totala de 605 l, dotata cu tehnologia NoFrost pentru a asigura întotdeauna frigiderul curat. Acest echipament dispune de multidoor pentru uşurinţa accesului la alimente. De asemenea, are funcţie SoftClose şi autoNoFrost pentru a menţine carnea şi alimentele la temperaturi ideale. 

Caracteristicile tehnice Smart includ SuperFreezing pentru a congela alimentele mai rapid dar si pentru a pastra starea alimentelor deja congelate in momentul in care adaugi unele noi.

Un senzor integrat al temperaturii te va avertiza atunci când usa frigiderului sau a congelatorului este deschisa sau atunci cand creste temperatura.

 

Aceasta superba combina frigorifica de calitate germana combină un design inovator cu performanțe și impresionante.

 
Vezi cel mai bun pret pentru combina frigorifica Side by side Bosch KFN96VPEA
 

Combina frigorifica Liebherr CNef 4845, 356 L, No Frost, Display, Touch control, IceMaker, Raft sticle, SuperCool, Functie vacanta, Clasa D, H 201 cm, Inox

Avantaje

Foarte mult spatiu de depozitare Foarte mult spatiu de depozitare

Consum mic de energie Consum mic de energie

Are usi reversibile Are usi reversibile

Datorită NoFrost, nu trebuie să dezgheti niciodată compartimentul congelator Datorită NoFrost, nu trebuie să dezgheti niciodată compartimentul congelator

 
Sistem racire: NoFrostConsum anual energie: 204 kWhSistem dezghetare frigider: AutomatVolum net frigider: 262 lNumar rafturi frigider: 4Deschidere usa: Usi reversibileClasa energetica: Clasa DCompartimente speciale: Pentru ouaVolum net congelator: 104 lSistem dezghetare congelator: AutomatFunctii: Iluminare LED, Siguranta pentru copii, SuperCool, SuperFrost, FrostControl, Mod vacanta, Role de transport spateTehnologii: DuoCooling, SmartSteel, BioCool, BluPerformanceDimensiune (latime x adancime x inaltime): 60 cm x 66.5 cm x 201 cmNumar compartimente congelator: 3

Performant, modern și funcțional - acestea sunt cuvintele care iti vin în minte atunci când privesti pentru prima dată combina frigorifica Liebherr CNef 4845, o piesă de design meticulos construită, destinată vieții contemporane.

Definit de înclinația Liebherr pentru estetica rafinată și modernă, CNef 4845 are o fațadă uimitoare din oțel inoxidabil și mânere elegante și alungite - ideale pentru spațiile de bucătărie contemporane. Configurat cu o balama dreapta standard, aceasta combina este o soluție spațioasă și confortabilă, care aduce noi standarde de confort și funcționalitate gospodăriei moderne.

Dotat cu un panou de control tactil electronic inteligent care oferă comandă intuitivă asupra sistemului de răcire al frigiderului, CNef 4845 este proiectat pentru cei care doresc să-și păstreze produsele proaspete proaspete pentru mai mult timp. Dispunând de rafturi reglabile GlassLine și de un compartiment spațios este dedicat pentru depozitarea fructelor și legumelor.

 

Moderna si spatioasa, combina frigorifica Liebherr CNef 4845 este o alegere foarte buna pentru familiile medii si o achizitie de care te vei bucura un timp indelungat.

 
Vezi cel mai bun pret pentru combina frigorifica Liebherr CNef 4845
 

Combina frigorifica AEG RCB646E3MX, 461 l, NoFrost, Touch control, Clasa E, H 192 cm, Inox

Avantaje

Poti ajusta inaltimea rafturilor. Poti ajusta inaltimea rafturilor.

Finisaje de calitate Finisaje de calitate

Tehnologie superioara NoFrost Tehnologie superioara NoFrost

 
Sistem racire: NoFrostConsum anual energie: 321 kWhVolum net frigider: 309 lNumar rafturi frigider: 3Deschidere usa: Usi reversibileClasa energetica: Clasa ECompartimente speciale: Pentru ouaVolum net congelator: 128 lSistem dezghetare congelator: AutomatFunctii: IIuminare, Fast Freeze, Functie de vacantaTehnologii: TwinTech, MultiflowDimensiune (latime x adancime x inaltime): 70 cm x 71,2 cm x 192 cmNumar compartimente congelator: 2

Combina frigorifica AEG RCB646E3MX este o alegere stilata daca iti doresti un frigider si un congelator dotat cu tehnologie de ultima ora la un pret foarte bun. Designul acestui aparat este foarte atractiv iar culoarea argintie din otel inoxidabil cu invelis anti amprenta din inox se potriveste perfect in orice colt al locuintei tale.

Tehnologia performanta TwinTech NoFrost de la AEG este o varianta avansata a tehnologiei clasice NoFrost si va pastra prospetimea alimentelor pentru un timp mai indelungat.

Combina dispune de 2 zone de temperaturi care pot fi reglat complet independent una de alta si pot fi monitorizate prin display-ul LED extern cu butoane de control tactil. Elementele de control ale aparatului conțin: Afișarea temperaturii în zona de răcire/îngheț; Comutator de temperatură în zona de răcire/îngheț; Indicator de avertizare pentru compartimentul congelator; Înghețare rapidă; Răcire rapidă; Vacanţă funcţie; Modul de operare ECO; Semnalul de avertizare cand usa ramane deschisa.

 

Cu un design deosebit si cu multe functii de frigorificare, combina frigorifica AEG RCB646E3MX este ideala pentru bucatariile moderne.

 
Vezi cel mai bun pret pentru combina frigorifica AEG RCB646E3MX
 

Combina frigorifica Bosch KGN86AIDP, 631 l, NoFrost, VitaFresh, Clasa D, H 186 cm, Inox antiamprenta

Avantaje

Cea mai incapatoare combina frigorifica Cea mai incapatoare combina frigorifica

Are usile reversibile. Are usile reversibile.

 

Dezavantaje

Dimensiunile mari necesita un spatiu suficient si asta poate fi o problema pentru locuintele mici. Dimensiunile mari necesita un spatiu suficient si asta poate fi o problema pentru locuintele mici.

Sistem racire: NoFrostConsum anual energie: 246 kWhSistem dezghetare frigider: AutomatVolum net frigider: 479 lNumar rafturi frigider: 3Deschidere usa: Dreapta, Usi reversibileClasa energetica: Clasa DCompartimente speciale: Compartiment legume & fructe, Pentru oua, Pentru sticle, Compartiment carne & pesteVolum net congelator: 152 lSistem dezghetare congelator: AutomatFunctii: Eco, Indicator usa deschisa, Temperatura reglabila, Super congelare, Super racire, Vario Zone, Semnal acustic, Afisare temperaturaTehnologii: Multi Air Flow, FreshSense, VitaFresh, NoFrostDimensiune (latime x adancime x inaltime): 86 cm x 81 cm x 186 cmNumar compartimente congelator: 2

Cu un aspect elegant de inox antiamprenta, Bosch KGN86AIDP are o capacitate extraordinara combinand un frigider de 479 l cu un congelator spatios de 152 l, ambele compartimente fiind separate complet si ferite de inghet. Circulatia uniforma a aerului rece uscat din interior previne formarea ghetii pe peretele din spate al frigiderului iar sertarele din congelator sunt foarte usor de deschis si inchis fara un strat de gheata. Bosch KGN86AIDP are 2 circuite de racire complet separate care realizeaza reglarea temperaturii individual si elimina mirosurile neplacute.

Combina Bosch KGN86AIDP are un consum anual de doar 246 kWh/an si foloseste sistemul VitaFresh XXL care pastreaza prospetimea alimentelor pentru un timp indelungat. Prin intermediul acestui sistem, se va crea un mediu controlat climatic care este ideal pentru mentinerea alimentelor. Temperatura si umiditatea pot fi ajustate astfel incat alimentele proaspete sa isi mentina starea cat mai mult. Un plus important este sertarul BigBox din congelator care permite depozitarea produselor voluminoase. 

 

Familia ta merită cele mai proaspete ingrediente, nu? Incearca aceasta combina frigorifica geniala de la Bosch.

 
Vezi cel mai bun pret pentru combina frigorifica Bosch KGN86AIDP

Tipuri de sisteme de racire pentru combinele frigorifice

Atunci cand vrei sa achizitionezi o combina frigorifica vei descoperi ca exista o gama variata de sisteme de racire disponibile: No Frost, Static, Full No Frost, SmartFrost, Less Frost, Low Frost, Neo Frost, FrostLess, NanoFrost. 

Cea mai populara dintre aceste tehnologii este sistemul de racire No Frost care a fost inventat pentru a rezolva problemele cauzate de aparitia ghetei in interiorul frigiderelor traditionale. Aparatele No Frost functioneaza eficient fara a avea nevoie de dezghetare manuala periodica, ceea ce iti va economisi timp dar si efort. In cazul unui frigider traditional, cel putin o data pe an trebuie sa lasi aparatul sa se dezghete si sa lasi sa se scurga apa rezultata, in general acesta fiind un proces de 24 h. In cazul unui model No Frost, tot acest efort dispare, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cureti interiorul frigiderului, stergand-o cu o carpa.Pe de alta parte costul de achizitie al unui aparat cu sistem No Frost este mai mare decat in cazul unuia clasic. De asemenea, consumul de energie unei combine NoFrost este mai mare comparativ cu una clasica deoarece folosește un încălzitor pentru a topi cristalele de gheață, un ventilator pentru a circula aerul rece și senzori pentru a monitoriza acumularea de îngheț.

Sistemul No Frost inseamna dezghetarea automata a frigiderului si nu include dezghetarea congelatorului. Pentru a rezolva aceasta problema a fost creat sistemul de racire Full No Frost care asigura circulatia aerului rece in jurul ambelor componente si impiedica formarea ghetei si pe peretii congelatorului.

O alternativa a sistemului No Frost este cel Smart Frost (cateodata denumit si Low Frost) care reduce foarte mult gheata care se formeaza pe peretii frigiderului astfel incat va reduce nevoia de dezghetare. Va fi totusi nevoie sa degheti frigiderul din cand in cand dar acest lucru este mai usor de realizat si mai rapid in comparatie cu un frigider clasic.

Tehnologia NeoFrost este folosita de combinele frigorifice Beko si este de fapt un sistem No Frost imbunatatit care realizeaza racirea si congelarea alimentelor rapid fara a creste consumul de energie necesar. Combinele care folosesc sistemul NeoFrost vor mentine produsele proaspete un timp mai indelungat.

Cum aleg cea mai buna combina frigorifica?

Cum aleg cea mai buna combina frigorifica?

Combinele frigorifice pot parea niste cutii mari de depozitare pentru alimente dar exista foarte multe functii si tehnologii inovative care te vor ajuta sa pastrezi mai bine alimentele care vor fi mai proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. Deoarece combina este un aparat scump este important sa iei in calcul urmatoarele criterii pentru a face cea mai buna alegere:

Dimensiune

În primul rând, trebuie sa gasesti dimensiunea potrivită spatiului tau si iti recomandam si iei mai multe masuratori ale spatiului disponibil pentru a determina latimea, adancimea si inaltimea maxime.

Capacitate

Dimensiunea familiei tale este un factor important pentru a stabili capacitatea necesara pentru combina frigorifica pe care vrei sa o achizitionezi. In general, o familie de 3 persoane va avea nevoie de un model de cel putin 300 l si orice persoana suplimentara are nevoie de 50 l in plus. 

Consumul energetic

Combina frigorifica functioneaza continuu si consumul energetic este un criteriu foarte important, fiind influentat de: capacitate, tehnologiile folosite si tipul combinei. Combinele de capacitate mare folosesc mai multa energie. De asemenea, tehnologii precum NoFrost vor creste consumul energetic. 

Functii si tehnologii

  • Sistemul de racire
  • Rafturi glisante
  • Inaltimea variabila a rafturilor
  • Rafturi din sticla securizata
  • Senzori pentru a detecta usi deschise
  • Modul "Vacanta" pe care il poti folosi cand pleci in vacanta pentru a opri frigiderul dar a mentine congelatorul in stare de functionare. 
  • Iluminare LED

Ofertă limitată. Profită de reducerile momentului!
Peste 50 de combine frigorifice la reducere.
Vezi oferta
01:00:00