Despre Noi

Noi suntem Anca și Bogdan, o familie tânără cu doi copii mici. Dintotdeauna am fost pasionați de cumpărături și, de fiecare dată când am cumpărat ceva nou, ne-am dorit să găsim studii comparative de produse astfel încât să facem cea mai potrivită alegere. Lucrând în IT și cumpărând de-a lungul timpului multe calculatoare, laptopuri, echipamente foto-video, gadgeturi (telefoane mobile, căști audio) etc., am dobândit multe cunoștinte utile pe care am considerat că trebuie să le împărtășim celor interesați de asemenea produse. De asemenea urmarim regulat website-urile cu autoritate in domeniu precum https://buhnici.ro sau https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit.

În plus, în 2015 ne-am mutat într-o casă complet nouă, nefinisată (la gri), în care a trebuit să luăm propriile decizii și să alegem totul, de la materiale de construcții și finisaje, instalații, aparate electrocasnice, mobilier, aparatură electronică până la elemente de design interior sau produse pentru copii.

Am citit multe recenzii, păreri și recomandări, astfel că ne-am extins și perfecționat domeniul de expertiză, reușind să cumpărăm de fiecare dată cele mai potrivite produse, atât din punct de vedere al prețului, cât și cel al calității. Singurul imprediment a fost timpul necesar pentru aflarea informațiilor necesare, pentru că nu am găsit niște site-uri centralizate, care să ne ofere aceste informații, astfel că a fost nevoie să facem cercetări îndelungate, care ne-au ocupat destul de mult timp care s-ar fi scurtat considerabil dacă am fi beneficiat de un site de recenzii și comparații complete și corecte pentru produse dintr-o paletă extinsă de domenii.

Așa a luat naștere proiectul Omniux.ro, un site dedicat recenziilor de produse, care ne dorim să devină un ghid de referință pentru oricine este interesat să facă cumpărături inteligente și să aleagă produsul potrivit la prețul corect.

În timp, echipa Omniux.ro s-a dezvoltat, cooptând mai mulți editori care testează produsele și le documentează apoi scriind cele mai bune și utile recenzii. Întotdeauna Omniux.ro va face clasamentul celor mai bune produse din diverse domenii, făcând o cercetare amplă bazată pe testări personale și pe sute de păreri ale cumpărătorilor acestor produse pentru a crea cel mai bun ghid de cumpărături.

Bine ai venit în comunitatea Omniux!